Korišćenjem ovog sajta i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila korišćenja koji su naznačeni u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila korišćenja, nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa njega.

Ograničeno korišćenje

Sadržaji internet prezentacije Maxlab s.z.t.r. u potpunom su vlasništvu firme Maxlab. Delovi ili ceo veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenešeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pismenog odobrenja firme Maxlab, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.

Sve robne marke i logotipi prezentovani na ovom veb sajtu zaštićena su imena i nalaze se u vlasništvu njihovih vlasnika i ne mogu biti korišćena na drugim veb sajtovima bez pismenog odobrenja firme Maxlab. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime firme Maxlab ne može biti inkorporirano u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja firme Maxlab.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu www.srebrnavoda-maxlab.com predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa firmom Maxlab ili kupi nekih od proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na ovoj internet prezentaciji već da uputi direktan upit firmi Maxlab. Takodje Maxlab ne pruža bilo kakve garancije putem veb sajta Maxlab-a u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran na direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog veb sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije, takođe, mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji su nastali iz ovih uslova i pravila nadležan je sud u Novom Sadu, Srbija. Maxlab zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.